Cometa ISON FOARTE IMPORTANT CITITI VA ROG

cometa-elenin

Chiar daca nu va lovi Pamantul, cometa ISON ramane o amenintare cumplita pentru viata de pe Terra. Cercetatorii vin cu o noua ipoteza conform careia cometa va aduce sfarsitul lumii: bacteriile ucigase din coada acesteia.

Teoria conspiratiei spune ca, pe 28 noiembrie, sub influenta Soarelui, ISON s-ar putea sparge in bucati mai mici, ale caror traiectorii imprevizibile ar putea lovi si Terra. si daca nu se va sparge, in februarie anul viitor ISON va fi atat de aproape de Pamant, incat coada ei va matura Terra… in ambele cazuri, efecte ar fi dezastruoase pentru omenire.

Impactul cu fragmentele cometei ar duce la distrugeri masive si ar face extrem de multe victime. Iar coada cometei ne-ar putea pregati alte “surprize”. Conform specialistilor, ea ar putea gazdui, pe langa praf cosmic, forme de viata extraterestre, inclusiv virusi si bacterii in fata carora suntem lipsiti de aparare si care ar putea declansa pe Pamant adevarate pandemii.

http://www.opiniatimisoarei.ro/cometa-ison-cauza-apocalipsei-in-2013-a-aparut-inca-o-ipoteza-alarmanta-legata-de-sfarsitul-lumii/06/10/2013

http://www.youtube.com/watch?v=jm1e_BejVGk

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GWU3Nq18NtM

Reclame

2 comentarii

    • din ce am fazut azi de dimineata era si pe site la nasa..gov dar lau inchis , se poate ra ramanem fara curent nu stiu cat timp , aceasta cometa cand va trece poate nu va atinge tera dar poate produce un camp electromagentic si atunci pa tot ce merge pe baza de curent si pa curent pentru o perioada gen o 1 saptamana poate o luna sau 2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s